Mcm2??

Papakeith

COTT Champ Emeritus
Damn Yankees
Joined
Aug 31, 2000
Messages
6,676
Likes
38
Location
RI
#1
It's that time of year again.
my logon for the zone is papakeith
anyone else wanna play?
 

scooter1130

Paragon Junkie
Damn Yankees
Joined
May 31, 2002
Messages
1,216
Likes
2
#2
I would, but I have never had any luck with MCM2 at the zone.  I have played other online games at the zone, but that is the only one that doesn't work, it never connects me to the game.  If you have any suggestions, I will join you.
 

Treejumper

2 wheeled idiot
Damn Yankees
Joined
Sep 9, 2000
Messages
2,987
Likes
0
#4
Your on once i get my DSL hooked up. I lag too much with dialup on the zone. We usually play connecting to my friends IP. He has a game server setup but they keep playing war games lately.
 

Papakeith

COTT Champ Emeritus
Damn Yankees
Joined
Aug 31, 2000
Messages
6,676
Likes
38
Location
RI
#5
I never used to have any luck with mcm2 either. They must have updated something, cause when I tried yesterday, I got on with no problems at all.

The starting link is http://zone.msn.com/ then choose CD-Rom then mcm2
 

scooter1130

Paragon Junkie
Damn Yankees
Joined
May 31, 2002
Messages
1,216
Likes
2
#6
Sounds good to me.....I will have to give it another try tomorrow.......but only if everyone promises not to laugh.......I never was any good at the game, thats why I was never too worried about not being able to play online.
 

scooter1130

Paragon Junkie
Damn Yankees
Joined
May 31, 2002
Messages
1,216
Likes
2
#8
Nope, I actually ride better in real life.....that should give you an idea of really how bad I am at MCM :moon:
 

Treejumper

2 wheeled idiot
Damn Yankees
Joined
Sep 9, 2000
Messages
2,987
Likes
0
#9
I dont! I'm better online than real life. They need a outdoor version with woods and single track.
 

Papakeith

COTT Champ Emeritus
Damn Yankees
Joined
Aug 31, 2000
Messages
6,676
Likes
38
Location
RI
#11
No, you don't need the CD at home to play. There is a no CD hack available that allows you to play the game without it. Of course you still need the CD to install the game ;)